divendres, 4 de maig del 2007

Segismundo Moran Sanchez, Candidat a l'Alcaldia




Estimats veïns veïnes , el proper dia 27 de maig són les eleccions municipals, el moment de decidir quines forces polítiques conformaran el Ple del nostre Ajuntament, per això em dirigeixc a vosaltres, per comunicar-vos que he acceptat la responsabilitat d’encapçalar la Candidatura municipal d’Esquerra Unida, en coalició amb el Bloc Nacionalista Valencià, Compromís per Monòver, en el marc d’un acord municipal d’esquerres i ecologista.
Sé que sóc una cara nova en els primers llocs de les candidatures del poble, tot i això, la meva presència en les llistes d’Esquerra Unida ve de fa setze anys, quan vaig entrar a formar part del col·lectiu local, on he vingut participant activament com a militant de base, fins ara, que sóc el candidat a l’Alcaldia del nostre poble. Una responsabilitat que assumeix amb normalitat, convençut de la capacitat pròpia i la de les meves companyes i companys, de poder-la exercir dignament i al servei del nostre poble. Som una candidatura renovadora, amb cares noves, amb persones preparades, necessària per a recuperar Monòver.
Entec la política com un servei públic, temporal, que cal desenvolupar honestament, defensant els interessos de la col·lectivitat, pensant en els més necessitats, llimant diferències, avançant cap a un estat de benestar solidari. Això ho trobareu en el nostre Programa Municipal “ Compromís per Monòver” que l’hem resumit en un decàleg de compromisos que assumirem i posarem en funcionament en l’ajuntament de Monover. Un programa d’esquerres, ecologista i valencianista, centrat en les persones, que persegueix un poble millor, convençuts que això és possible. Una proposta que és el resultat de la coalició amb el Bloc Nacionalista Valencià, que aporta quatre persones a la nostra llista, unificant la oferta electoral, tant disgregada al nostre poble.
Estic convençut de la necessitat de polítiques i comportaments d’esquerres en el nostre Ajuntament. Encara estan vigents molts dels projectes realitzats per l’anterior regidor, moltes de les maneres i comportaments democràtics, i moltes de les propostes anteriors, que hem inclòs en el nostre Compromís per Monòver. Els darrers quatre anys sense Esquerra Unida en l’Ajuntament, el poble els ha notat. S’ha deixat sentir la nostra absència, sobretot ens els canvis capritxosos de govern (tres governs en quatre anys), en els comportaments, i en la pèrdua de pes de les polítiques d’esquerra i valencianistes que hem vingut impulsant quan hem estat a l’ajuntament. Ara es el moment de decidir quins programes, quines maneres de fer política i quines organitzacions i persones volem que governen el nostre ajuntament.
Per tot això et demane que conegues el nostre programa i les persones que l’hem fet, pensant en la millor opció per al nostre poble, perquè la nostra organització ha demostrat, tant si ha manat com si ha estat a l’oposició, la seua coherència política, el seu comportament democràtic i la defensa a ultrança dels interessos del poble; com faré jo, amb el teu suport, per a fer possible la regeneració del nostre Ajuntament, per l’esquerra.